(P) VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE!

vino gratis cu avionul la mare travel with matei ghid turism

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Până acum, ca să ajungi pe litoralul românesc aveai ca opțiuni, să mergi cu trenul, cu autocarul sau cu mașina personală! Din Iași, oricare dintre aceste variante ar fi consumat timp, nervi și ceva bani! Țin minte și acum cât de greu îmi era să stau o noapte întreagă în tren ca să ajung în Constanța sau când ne îngrămădeam cu toții într-o cursă cu autocarul pe o căldură infernală! Cea mai bună variantă era să ne luăm mașinile personale și să mergem în ritmul nostru, dar chiar și așa, ne lua ceva timp să ajungem la destinația noastră!

 

Logo History With MateiMă găsiți și pe Canalul de Youtube – History With Matei, unde vă prezint partea mai puțin cunoscută a istoriei românilor. Cum ar zice cineva, nu știu exact cine: History with Matei – Istorie, vrei, nu vrei! 😀

 

Ei bine, lucrurile se vor schimba de anul acesta pentru că, mai nou, poți să ajungi la mare gratis cu avionul! Cei de la Paradis Vacanțe de Vis s-au gândit să arate că litoralul românesc poate fi mai aproape decât ne-am fi gândit noi și să închirieze avioane care să zboare direct din Iași către Constanța oferind zeci de locuri în garanție pe fiecare din zborurile interne către litoral, începând cu 18 iunie și până la început de septembrie! Practic, dacă îți achiziționezi un sejur pe litoralul românesc de 7 nopți pentru 2 persoane, biletul de avion cu direcția Constanța este gratuit! Ce poți să-ți dorești mai mult?

Această campanie exclusivă Paradis Vacanțe de Vis este valabilă pe termen limitat dacă îți achiziționezi un sejur până pe 1 mai! Eu zic să te grăbești să prinzi oferta de charter litoral românesc, mai ales că poți alege să-ți faci vacanța pe litoral la unul dintre cele 5 hoteluri de top care sunt incluse în ofertă, dintre care menționez de Phoenicia din Mamaia sau Blaxy Resort din Olimp.

Dacă nu v-ați dat seama până acum, scopul acestei campanii este să ne atragă atenția către zborurile interne ca soluție reală de a ajunge pe litoralul românesc la fel de ușor cum am fi ajuns în Turcia sau în Grecia, mai ales că litoralul nostru a devenit capabil, în ultima vreme, să ofere servicii complete și integrate asemănătoare cu cele din litoralul grecesc sau turcesc! Și să nu uităm, litoralul 2017 a devenit acum mai ușor și mai ieftin de ajuns decât cu propria mașină!

Orarul de zboruri cu plecare din Iași și întoarcere înapoi din Constanța, este următorul:

  • Plecare: Iași – Constanța: 11.15 – 12.00
  • Întoarcere: Constanța – Iași: 10.00 – 10.45

Această campanie de promovare/informare este făcută de Paradis Vacanțe de Vis și partenerii săi hotelieri de pe litoral care au înțeles importanța acestor zboruri și care pun la dispoziție charter litoral cu plecare din Iași, Cluj și Timișoara!

Travel On și Like pe Facebook!

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

13 gânduri despre „(P) VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE!

  1. Woww ce tare..cu avionul la mare. Tare mi-ar fi placut sa locuiesc in Iasi, dar totusi ma bucur ca sunt aproape de mare (adica vreo 300 km tot sunt).

    Apreciază

    1. Da, e foarte tare ideea cu charter spre litoralul românesc! Dacă tot putem să ajungem în București sau în Cluj într-o oră, de ce nu am putea să facem la fel și până la mare! 😀

      Apreciază

  2. Super tare oferta lor. Nu mă gândeam să plec la mare anul acesta, tocmai pentru că mult de mers cu mașina, dar cu așa oferta, aș pleca la mare în fiecare săptămână.
    Mulțumim Matei!

    Apreciază

  3. Chiar mă gândeam cu ce voi ajunge la mare vara asta, căci mi s-a tot lungit urechile să merg cu trenul :)) faină oferă!

    Apreciază

      1. Ups … ai dreptate. Nu toate au aeroport. Ma gandeam mai mult la ” Transport Gratuit ” .

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.