Începe Ediția 7 de Școala de Ghizi în Iași

Dragii mei, tocmai ce s-a făcut anunțul! După o perioadă de pauză de aproape doi ani, o nouă ediție de Școală de Ghizi începe în Iași.

Astfel, în data de 2 martie 2022 va avea loc deschiderea  Școlii de ghizi ATGR Iași, ediția a 7-a, în Sala Festivă din cadrul Casei de Oaspeți Sf. Nicolae din Iași – la orele 17.00.

Cursurile organizate de ATGR (Asociația Turistica Ghizii României) se adresează în mod special studenților pasionați de turism și de călătorii. În urma cursurilor, absolvenții pot obține atestatul de ghid local și pot activa ca ghizi de turism în România sau într-o agenție de turism. Cursul se va  desfășura în perioada martie-august 2022. Formatorii, respectiv instructorii Școlii de ghizi, sunt persoane care activează în domeniul turismului.

Școala de ghizi reprezintă cel mai mare proiect al Asociației Turistice Ghizii României și presupune organizarea unor cursuri autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări: curs de calificare agent turism-ghid local, curs de ghid național, curs de formator, curs de animator – centre de vacanță sau curs de ghid montan.

Pentru înscrieri la cursul de calificare de agent turism – ghid local, candidații pot cere informații la adresa de e-mail: iasi@ghiziiromaniei.ro sau la sediul Agenției de Turism Old Line Travel de pe Bvd. Ștefan cel Mare, nr 8 (lângă Galeriile Comerciale).

Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0748.296.025.

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în iulie 2007, care promovează turismul cultural, montan și ecologia, organizează proiecte de protecție a mediului, evenimente sportive, tabere de aventură pentru copii, teambuilding-uri și multe alte activități cu și pentru tineri. Cel mai mare proiect al asociației îl reprezintă Școala de Ghizi.

Cursurile Școlii de ghizi se desfășoară în două locații din țară: București și Iași. În urma finalizării acestor cursuri, organizatorii ATGR, propun joburi în taberele de vară pentru copii din România sau colaborări ca ghizi de turism în țară și în străinătate.

Eu unul, abia aștept să ne vedem la cursuri și în excursii!

V-am țucat! :*

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.