Primul Blogmeet?

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Acum mai bine de o săptămână, într-o zi friguroasă de februarie am fost pentru prima oară unde îmi doream să fiu de mult. Nu am mai fost niciodată, nu pentru că nu-mi displăcea ideea, dar pur și simplu, nu eram foarte ancorat sau pus la punct cu ce se întâmplă. Îmi doream de mult să particip, dar nu am avut niciodată ocazia să merg cu cineva care să înțeleagă ce se întâmplă și să mă facă și pe mine să înțeleg în același timp. Dar se pare că în această zi de februarie, 27 februarie mai exact, toate condițiile ca eu să particip erau satisfăcute și astfel, împreună cu Dragoș și Sorina am fost, pentru PRIMA OARĂ ÎN VIAȚA MEA…. la un meci de rugby!

Ba chiar la un meci de rugby între naționala României și cea a Rusiei, care s-a jucat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași, meci care a fost câștigat de România cu un neverosimil 30 la 0! Superb meci!

Dar nu despre asta trebuia să fie articolul de astăzi ci despre primul Blogmeet din Iași la care am participat oficial, ca BLOGGER. Pentru că la blogmeet-uri am tot participat de-a lungul timpului, incognito, în mare parte pentru că mă știam cu o parte din bloggerii din Iași de dinainte să mă apuc să scriu și să devin, oficial, unul de-al lor. Și ca să înțelegeți legătura cu meciul de rugby, trebuie să știți că motivul principal pentru care s-a organizat acest meet a fost venirea unui fanatic de rugby și blogger de succes din Bucale, în urbea noastră de pe cele 7 coline. Mai exact, Chinezu`! Și pentru că domnul în cauză a bătut atâta drum, cu avionul, până în orașul nostru, a zis că ar merge și o întâlnire cu noi, moldovenii.

Întâlnirea s-a ținut în The Trumpets, printre puținele locuri din Iași, unde mai găsești un London Pride și o trompetă pe post de pișoar (nu am folosit-o niciodată, în mare parte pentru că mă panichează ideea că ar putea să înceapă oricând să cânte în timp ce o folosesc… deși știu că nu cântă, dar totuși…). Acolo m-am revăzut cu Andreea și reauzit cu râsul ei inconfundabil, cu Etienne, soțul Andreei și cu Alexandra, o parte din sisterhood-ul Bohan. Plus, cei cu care nu am avut ocazia să mă cunosc până acum sau să mă cinstesc la o bere cu ei și anume Andreea Scarlat, Constantin Ciortan, Bogdan Beșliu, Anda Pintilie, Anamaria Mocanu și Bogdan Alupoaie. Și bineînțeles, băjeții mei, Dragoș și Alex, care erau mai familiarizați ca mine cu ce se întâmpla acolo (bine, doar Dragoș că Alex era și el în plop, ca mine dealtfel).

Practic, ce a însemnat această întâlnire? Să fiu sincer nu știu exact, dar din câte am înțeles ulterior de la Andreea și Chinezu`, se întrevede o înviorare a blogosferei din Iași. Mai multe detalii nu am, aștept și eu să văd ce urmează să se facă cu această înviorare și dacă se face ceva cu cap, poate reușesc să ajut și eu cu ceva. Dar pentru mine personal, întâlnirea a însemnat o ocazie nu mai bună de networking și socializare cu oameni noi. Am înțeles mai multe lucruri despre rugby de la fanaticii de Dragoș și Chinezu`, am stabilit niște viitoare colaborări cu Alex și/sau Anamaria ( mai rămâne de văzut 😀 ) și am rememorat amintiri cu Andreea. Toate bune și frumoase și aștept cu interes viitoarele blogmeet-uri care se vor face, de data asta, cu și mai mulți bloggeri, ca să înviorăm cum trebuie nu?

Travel On!

 

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

Un gând despre „Primul Blogmeet?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.