Kooperativa 2.0 Iași, un film de succes!

kooperativa iași travel with matei ghid turism

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Dacă mai țineți voi minte vă povesteam, acum ceva timp, despre prima mea întâlnire oficială cu bloggerii din Iași și despre cum speram eu să nu fie și ultima? Se pare că nu a fost, pentru că marți, am participat la un alt blogmeet cu ei! 😀

Și nu oriunde, ci la Cinema Bistro! Un loc unde am fost de multe ori, să mănânc, să beau, să stau de vorbă cu cineva drag. Îmi place foarte mult locul, din 2 motive foarte bine întemeiate și anume:

– este situat lângă Coloseul Bragadiru de pe Strada Lăpușneanu și de aici și asocierea foarte frumoasă a numelui localului cu această clădire de început de secol 20. După ce a fost berărie-cofetărie (n-am înțeles exact cum a funcționat treaba asta), Bragadiru se transformă în Cinema Mircea în anii `20 . Și asocierea nu se oprește aici, tot prin acei ani, în frumoasa grădină de vară din spatele clădirii, un cineast pe numele de Jaques Leibovici, proiectează câteva filme mute, o premieră pentru Iași.

– mâncarea este demențială și m-am bucurat să degust încă o dată din burger-ul meu favorit, Fast & Fantastic Chicken, care mi-a satisfăcut apetitul de necontrolat după o zi de mâncat covrigi la birou. Meniul, desigur, este mult mai diversificat de atât, și găsiți și salate, supe sau chiar șnițel. 😀 Dar hai să las pozele să vorbească de la sine!

Pot spune, în urma acestui meet, că blogosfera ieșeană urmează să se revitalizeze frumos! (ce moment bun mi-am găsit să îmi deschid blog-ul acum, nu?) Și asta pentru că ne unim cu toții forțele să pornim Kooperativa 2.0 în Iași, un proiect care a avut succes în București și care, la inițiativa lui Chinezu` și a Andreei, se va deschide și în Iași. Ce presupune proiectul? Păi, printre altele, scopul principal este să demonstrăm mediului de afaceri ieșean că avem o comunitate puternică și că se pot baza oricând pe noi.

Credeți-mă pe cuvânt, când vă spun că nu am știut, până în acest moment, că suntem atât de mulți și din atâtea domenii. Vechi sau noi (dintre care cel mai nou sunt eu, la mică distanță de Ramona, deși mai trebuie dezbătută ideea), frumoși sau urâți (aici nu e nimic de dezbătut în cazul meu), înalți sau scunzi (sunt mai înalt decât majoritatea fetelor), ne-am strâns cu scopul de a ne cunoaște și de a pune la cale următoarele evenimente, care vor fi: ME-MO-RA-BI-LE!! Abia aștept!

Și ca să vă faceți o idee despre cât de mulți și diversificați pe domenii suntem, priviți un pic pe lista de mai jos:

Blog-uri Generaliste: Andreea IgnatOana Blaga, Ciprian Ionuț Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, mi amigo Dragoș Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Alexandra Ignat, Mariana Doroșenco, Durbacă Ionuț Lucian, Anda Elena Pintilie, Robert Ciobotaru, Isabela Nitica, Vali Popa, Etienne Ignat, Elena Pădurariu

Bloguri de Fashion și LifeStyle: Daniela Macsim, Ema Pohrib, Diana Cătănoaia, Ramona-Elena Cervenciuc, Andreea Chirila

Bloguri de Muzică, Concerte: Bogdan Besliu

Bloguri de Parenting: Andreea Crețu

Bloguri de Prăjituri și Torturi: Dana Burlacu Visternicu

Bloguri de Fotografii: Paul Pădurariu, Constantin Ciobanu

Ceea ce se poate observa din lista de mai sus este că singurul care scrie despre travel sunt eu și că stăm foarte bine la capitolul fashion (cred că mă reprofilez și o să scriu despre fashion… montan…).

De fotografii s-a ocupat fotograful nostru de nuntă – Paul Pădurariu și pentru asta țin să-i mulțumesc pentru că selfie-urile mele au fost jalnice și dacă nu erau fotografiile lui, nu mai aveam ce să afișez în articol. Vă las mai jos cu o parte din ele și abia aștept următoarele întâlniri și evenimente marca Kooperativa 2.0!

Travel On!

 

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

2 gânduri despre „Kooperativa 2.0 Iași, un film de succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.