Refresh Travel With Matei!

sursa: innove.com.co

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Undeva pe la începutul lunii trecute, colega noastră Bianca Nistor  ( fostă Ionel 😀 ), a venit cu propunerea să ne ajute, pe noi cei care suntem membrii Kooperativa 2.0 Iași,  să ne actualizăm website-urile. Fiind străin de procese precum SEO, indexare Google sau personalizare CSS, așa cum e străin Bendeac de mersul la frizerie, și fiind în mare căutare de ajutor pentru site, am fost mai mult decât bucuros să mă înscriu în proiectul ei, numit foarte sugestiv: Step by Step Blog Refresh with Bianca Ionel. 

Cum s-a derulat întreg procesul?

  • Inițial Bianca mi-a făcut un raport al blog-ului, cu ce e bun și ce nu ar trebui să apară vreodată la un blog profesionist.
  • După acest raport, pe care l-am studiat și eu, aprofundat, fiind de acord cu tot ce era specificat acolo, i-am încuviințat Biancăi cheile la castel și i-am oferit acces în panoul de administrare al blogului de unde ea a început să-și facă magia. Din păcate nu a putut face tot ce își propusese pentru că al meu blog este găzduit de WordPress, printr-un pachet Premium, care limitează accesul la modificări, în special la cele de cod.
  • În schimb, mi-a modificat mult în bine styling-ul blog-ului, care a devenit mai aerisit, mai organizat și mai ușor de accesat de către cititor. Tema a fost schimbată, și mă bucur că mi-a respectat singura rugăminte foarte importantă, pe care am avut-o legată de temă: să păstreze culorile! 😀
  • Au urmat, apoi, niște sarcini pentru acasă pe care mi le-a atribuit pe partea de SEO, și pe care am reușit să le duc la bun sfârșit după ce am trimis 20 de mail-uri și am primit tutorialele necesare ca să pricep exact ce am de făcut. Ce vreți? Sunt ghid de turism. Mă pricep să vorbesc și să ghidez, nu să fac SEO. 😀

Mi-a plăcut să lucrez cu Bianca, a fost foarte operativă și comunicativă. A ținut cont de rugămințile mele și a încercat să le adapteze la un nivel tehnic cât mai aproape de realitate. Recomand oricui are nevoie de un pic de make-up pe blog să apeleze cu încredere la serviciile ei de website refresh.

Rezultatele le puteți observa din aceste două imagini de Before and After:

Dacă vreți să citiți și părerea Biancăi despre ce a însemnat să lucreze la blog-ul meu și să mă suporte pentru câteva zile, accesați acest link!

Travel On în Noul An!

kooperativa728x90

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

3 gânduri despre „Refresh Travel With Matei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.