Despre Photo Shooting cu Paul Pădurariu

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Într-o oarecare măsură, fotograful se aseamănă foarte mult cu ghidul de turism, pentru că amândoi creează emoții. Unul transmite emoția cu ajutorul unui aparat, iar altul prin povești. În sens mai larg, cei doi se completează foarte bine unul pe celălalt, dacă lucrează împreună, pentru că povestea se transmite mult mai ușor dacă oferi și o parte vizuală a ceea ce spui sau scrii. În ideea asta, am acceptat, fără să analizez prea mult în ce mă bag, provocarea colegului meu Paul Pădurariu, de a mă fotografia. 😀

Domnul mai sus menționat este un adevărat profesionist, care știe să folosească aparatul de fotografiat cum știe Samara să țină paleta de tenis în mână, și are o experiență în domeniu de ani de zile, în care a transmis multe emoții cu fiecare click de aparat. Eu, în schimb, sunt cel mai nefotogenic om de pe această planetă care, de fiecare dată când își face poză, undeva în lume, o lentilă de aparat se crapă. O dată, o prietenă, a încercat să mă pozeze și aparatul îi spunea că subiectul e prea negru și că oricât ar încerca, nu reușește să-mi facă poza. De fiecare dată când postez o poză cu mine pe Facebook, undeva în lume, un cont de Instagram se blochează. Am folosit Photoshop-ul să modific pozele cu fața mea și Adobe îmi trimite mail să mă anunțe că pot să folosesc timp de un an de zile programul, gratuit, dacă reușesc să fac ceva cu fața mea… Asta așa, ca să vă faceți o idee!

În condițiile astea, am ajuns eu în studioul lui Paul, unde lucrurile s-au derulat foarte rapid. Am intrat în camera obscură, unde m-am așezat pe un scaun și el a început să-și facă magia, foarte relaxat și degajat. Deși eram încordat la început, atitudinea lui m-a destins extrem de mult, până în punctul în care credeam că sunt la o discuție cu un prieten. Un pic de lumină pe față, o glumă distractivă, o rotire de scaun, un zâmbet, două, trei, și sesiunea s-a terminat. Atât, asta a fost tot! Rezultatele? Mai mult decât excepționale! Pentru un tip ca mine, care nu a mai fost până acum la un photo shooting, care nu și-a făcut niciodată un selfie în oglindă și care nu are cont de Instagram, ceea ce a făcut Paul din mine, e incredibil!

Mulțumesc mult prietene și recomand cu mare plăcere studioul lui Paul! Îl găsiți foarte ușor, pe Str. Râpa Galbenă nr. 10A, față în față cu căminul Akademos! Până acum, nu am auzit de nimeni care să nu reușească să găsească locul, în afară de unul. 😀

Și ca să aveți și vizualul a ceea ce am povestit mai sus, vă las cu imaginile de mai jos:

Link-uri utile: www.paulpadurariu.ro & www.facebook.com/StudioFotoIasi

Români Celebri de Necunoscuți by Travel With MateiMă găsiți și pe YOUTUBE cu seria de Români Celebri de Necunoscuți by Travel With Matei! Români despre care puțini au auzit și care, deși s-au remarcat prin acțiunile lor, mai mult sau mai puțin onorabile, nu au reușit să prindă trenul către celebritate!

kooperativa728x90

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!

4 gânduri despre „Despre Photo Shooting cu Paul Pădurariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.