Share-uim globuri cu suflet!

Pentru că mie îmi place să ascult muzică în timp ce citesc un articol, uite aici!

Ca oameni avem tendința să nu fim niciodată mulțumiți de ceea ce avem! Căutăm întotdeauna să obținem și mai mult de la viață până în punctul în care uităm de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ne plângem că mașina pe care o avem nu are destui cai putere și ignorăm faptul că alții merg cu mijlocul de transport (și dacă ești din Iași, știi ce înseamnă asta 😀 ). Suntem nemulțumiți că prima de Crăciun de anul ăsta e mai mică și uităm de faptul că sunt alții care nu au ce pune pe masă. Ni se pare că bluza aia nouă cumpărată din mall nu e tocmai cea mai bună alegere, dar unii umblă cu o bluză de la SH pentru că nu-și permit una dintr-un magazin cu nume. Și tot așa până în punctul în care devenim niște ignoranți care uită de unde au pornit.

Norocul meu este că m-am înconjurat cu oameni care mă pun cu picioarele pe pământ și îmi oferă zi de zi, motive întemeiate ca să nu cad în capcana ignoranței. Printre ei și colegii mei bloggeri de la Kooperativa 2.0 Iași care au venit cu ideea să organizăm o campanie de ajutorare a unor familii nevoiașe, care nu au posibilități financiare suficiente să cumpere dulciuri copiilor de Crăciun sau să se bucure de o masă decentă în seara de Ajun. Încă de când a venit Ionuț cu sugestia să-l ajutăm pe Bogdan Tanasă  de la Casa Share, care a reușit să ridice 13 case pentru câteva familii din județul Iași, ne-am pus cu toții de acord să le oferim și noi ajutorul cu ce putem, acum de sărbători când toți ar trebui să ne bucurăm de spiritul Crăciunului! Familiile pe care le vom ajuta sunt următoarele:

Familia 1 – Vlădeni – formată din 3 copii de 6 ani (băiat), 12 ani (băiat), 14 ani (băiat)  și 1 părinte

Familia 2 – Popricani – formată din 4 copii – 2 ani au gemenele (fete), 7 ani (fată), 9 ani (fată)  și 2 părinți

Familia 3 – Miroslava – formată din 3 copii – 5 ani(băiat), 8 ani (fată), 10 ani (băiat) și 2 părinți

Familia 4 – Moimesti/Popricani – formată din 5 copii – 2 ani (băiat); 4 ani (băiat); 12 ani (băiat); 15 ani (fată); 16 ani (fată) și 1 părinte

Familia 5 – Prisacani – formată dintr-un băiat de 15 ani – fără părinți acasă

Familia 6 – Popricani – formată din 7 copii – cu vârste între 0-15 ani și 1 părinte

Familia 7 – Popricani – formată din 2 copii – 5 ani (fată); 7 ani (băiat)

Familia 8 – Tipilesti/Popricani – formată dintr-o bătrânică de 70 ani – Catinca

Familia 9 – Voinesti – formată din 4 copii – 7 ani (fată); 12 ani(fată); 14 ani (băiat); 17 ani (băiat)

Familia 10 – Popricani/Moinesti – formată din 5 copii – 5 ani (fată); 7 ani (fată); 12 ani (fată); 15 ani (fată); 14 ani (băiat)

Familia 11 – Medeleni/Golaesti – formată din 3 copii – 5 ani (fată); 7 ani (fată); 16 ani (băiat).

Și pentru că de fiecare dată gândurile bune aduc vești și mai bune, cei de la Carrefour Felicia au fost mai mult decât dornici să ne ajute în realizarea acestei campanii și cu ocazia asta, reușim să le oferim familiilor, nu doar pachete cu alimente de bază și dulciuri pentru copii, dar și câte un brăduț complet împodobit pentru fiecare familie în parte. Mulțumim Carrefour pentru dărnicie!

Toate pachetele pe care le avem și brăduții, le vom duce familiilor în perioada cuprinsă între 19 – 23 decembrie, când ne vom împărți pe echipe și vom merge la casele lor să le înmânăm personal! Până atunci, adică până pe 18 decembrie, vom încerca să strângem cât mai multe alimente, dulciuri, hăinuțe, jucării, în plus, pentru ei ca să se bucure de ele și după terminarea sărbătorilor de iarnă.

Fac un apel, așadar, către toți cei care dau peste acest articol, din greșeală sau nu, și doresc să contribuie cu ceva, pentru ajutorarea acestor familii, să mă contacteze pe adresa de mail: marian.matei.89@gmail.com sau să sune la numărul de telefon: 0744644462 ! Să combatem ignoranța deci!

Au mai scris despre această campanie colegii mei: Ionuț, Diana, Constantin, Florina, Ioana, Andreea, Costin, Cruella, Bianca, Alexandra, Alexandra Ali, Sorina, Dragoș, Andreea, Andrei, Anda, Simona, Viorica, Mihai-Alex, Roxana, DanaDiana, Alexandra, Isabela, Alexandru, Adelina, Irinuș și Andrei!

15337604_1366407706724085_1046448781078587048_n    kooperativa728x90

Publicat de

Travel with Matei îți prezintă lucrurile dintr-o perspectivă diferită, prin ochii unui ghid de turism care adoră să călătorească!